top of page

Uzaktan Çalışma ve Uzaktan Liderlik Raporları

Tüm dünyanın gündeminde “Uzaktan Çalışma” var. Bu dönemde Liderlerin ve Çalışanların hazır olmasını ölçmek ve eylem planları yapmak ister misiniz? Bu çalışmayı aşağıda kısa bilgilerin yer aldığı iki ayrı analiz ile sunuyoruz. Uzaktan Çalışma ve Uzaktan Liderlik başlığı ile iki ayrı çalışma sunulmaktadır. Bu konularda bireysel ve grup raporları üretilebilmektedir.

Uzaktan Çalışma Yetkinlikleri, çalışanların üretken olmalarını ve uzaktan çalışırken etkili iletişim kurmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu iki yetkinliğin her biri, kişiyi uzaktan çalışmaya ilişkin çeşitli özelliklerle karşılaştırır.

Uzaktan Çalışma Genel Değerlendirme: Aşağıdaki Bireysel Yetkinlik Raporları, bireyin bu yetkinliğe ilişkin tutum ve davranışları hakkında bilgi sunmaktadır.

Uzaktan Çalışmada Verimlilik: Uzaktan çalışırken odaklanma ve üretkenliğini sürdürür. Potansiyel dikkat dağıtıcı unsurlara rağmen inisiyatif alarak ve sebat ederek etkili bir şekilde çalışır. Düzen ve hedef odaklılığı sürdürür. Olumlu bir tutuma sahiptir ve kendini geliştirmeye çalışır.

Uzaktan Çalışmada İletişim: Verimliliği artırmak için iletişim kurma ve işbirliği yapmak konusunda inisiyatif alır. Olumlu bir tutuma sahiptir ve açık bir zihinle dinler. Söylenenleri veya yapılanları kişisel algılamaz ve geri bildirime açıktır. Açık sözlü ve aynı zamanda saygılı bir şekilde iletişim kurarak, aktarmak istediklerinin karşı tarafça anlaşıldığından emin olmaya çalışır. Diğerlerine karşı duyarlı olmakla birlikte açık ve mantıklı bir şekilde iletişim kurar.

Bilgi almak için; bilgi almak istediğiniz konuyu belirterek lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

2 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page